^Нагору

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Якість води, яка подається споживачам безпосередньо з підземних джерел або після знезараження, повинна відповідати вимогам ДСанПіН 2.2.4.-171-10 “Гігієнічні вимоги до води питної, призначеної для споживання людиною” (із змінами, внесеними згідно з Наказом Міністерства охорони здоровя № 505 від 15.08.2011), який вміщує перелік контрольних показників та їх ГДК.

Якість води, що подається споживачам водозабірними вузлами КП ВКГ Бориспільводоканал

                                                                                                                  

САНІТАРНО-ХІМІЧНІ ПОКАЗНИКИ

питної води, що подається споживачам водозабірними вузлами

КП ВКГ “Бориспільводоканал”

з/п

Найменування показників

Одиниці виміру

Нормативи для питної води

Фактичні дані по водозабірних вузлах

РЧВ ВЗВ №1

РЧВ ВЗВ №2

РЧВ ВЗВ №3

1

2

3

4

5

6

7

1

Запах

бали

<= 2

б/з

б/з

б/з

2

Забарвленість

градуси

<= 20

5

5

5

3

Каламутність

НОК (1 НОК = 0,58 мг/дм3)

<= 1,0

0,09

0,25

0,39

1

2

3

4

5

6

7

4

Смак та присмак

бали

<= 2

б/п

б/п

б/п

5

Водневий показник

одиниці РН

6,5 - 8,5

7,0

7,4

7,3

6

Залізо загальне

мг/дм3

<= 0,

0,12

0,18

0,16

7

Загальна жорсткість

ммоль/дм3

<= 7,0

5,8

5,1

4,8

8

Сухий залишок

мг/дм3

<= 1000

348

386

409

9

Алюміній

мг/дм3

<= 0,2

0,031

0,018

0,026

10

Амоній

мг/дм3

<= 0,5

0,087

0,27

0,3

11

Нітрати

мг/дм3

<= 50,0

0,002

0,001

0,002

12

Перманганатна окиснюваність

мг/дм3

<= 5,0

2,0

1,92

1,44

13

Загальне мікробне число

КУО/см3

<= 100

23

18

21

14

Загальні коліформи

КУО/100см3

відсутність

н/в

н/в

н/в

15

E.coli

КУО/100см3

відсутність

н/в

н/в

н/в

16

Ентерококи

КУО/100см3

відсутність

н/в

н/в

н/в